European Public Sector Award 2019

18-03-2019

Overheidsorganisaties in heel Europa kunnen zich tot 18 april 2019 aanmelden om mee te dingen naar de European Public Sector Award (EPSA) 2019. Deze prestigieuze prijs wordt elke twee jaar uitgereikt voor de meest innovatieve en excellente prestaties van overheidsorganisaties in Europa.

European Institute of Public Administration

De EPSA is een initiatief van het European Institute of Public Administration (EIPA) in Maastricht, in samenwerking met de Europese Commissie, Nederland, Oostenrijk, Denemarken, Noorwegen, Luxemburg, Italië en Hongarije. Daarnaast ondersteunen de stad Maastricht en de provincie Limburg EPSA 2019.

New solutions to complex challenges

Het overkoepelende thema voor de EPSA 2019 is ‘New solutions to complex challenges – a public sector citizen-centric, sustainable and fit for the future’. Overheidsorganisaties kunnen meedingen in verschillende categorieën: Europees of nationaal, regionaal, en bovenlokaal of lokaal niveau. De officiële slotceremonie en prijsuitreiking vindt plaats op 4 tot en met 6 november 2019 in Maastricht.

Meer informatie

Voor meer informatie over EPSA 2019 kunt u terecht op de website van EPSA 2019. Daar is alle relevante informatie beschikbaar.