Startdatum: dinsdag, 17 oktober
Begintijd: 15:00
Eindtijd: 17:00
Locatie: CAOP, Lange Voorhout 13, Den Haag

Debat ‘Wat betekent het regeerakkoord voor de publieke sector? op 17 oktober

Wat staat er in het regeerakkoord? Hoe verhoudt zich dat een goed openbaar bestuur? Waar bent u blij mee en wat mist u? Hoe nu verder met de arbeidsverhoudingen en arbeidsmarktknelpunten? In maart organiseerden wij een debat over wat er in het regeerakkoord moet staan.
Het  regeerakkoord  (1.8 MB) is gepresenteerd. Wij organiseren een debat over wat er werkelijk in staat. Op 17 oktober bij het CAOP onder leiding van professor dr. Jaap Uijlenbroek van de Albeda Leerstoel van de Universiteit Leiden en het CAOP.

Debatteer ook mee

Het debat 'Wat betekent het regeerakkoord voor de publieke sector' is van  15.00 uur tot 17.00 uur aan het Lange Voorhout 13 in Den Haag.
Ook hoogleraren van de andere leerstoelen van het CAOP leveren een bijdrage. Het debat is vooral interessant voor sociale partners, beleidsmakers, beleidsadviseurs, HRM'ers, MR-leden, ervaren of in het begin van een loopbaan.

Wilt u weten wat de wensen waren in maart?  Het verslag kunt u hier teruglezen (201 KB).

 
Hebt u vragen over de bijeenkomst of wilt u ons nu al iets meegeven? Neem dan contact op met Loes Spaans, via l.spaans@caop.nl
 
Aanmelden kan hier (deelname is kosteloos).
Mocht er onverhoopt tegen 17 oktober geen regeerakkoord zijn, dan wordt het debat uitgesteld. Belangstellenden die zich hebben aangemeld ontvangen daarover dan bericht per email.